Aquesta pàgina web utilitza cookies (‘galetes’) pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari i oferir continguts adaptats als seus interessos. Amb el registre a la web (amb el navegador habilitat per acceptar galetes) l'usuari accepta la instal·lació de galetes, llevat que s'hi oposi, tal com s'informa en la nostra Política de Galetes.

  • piscinaext
  • nennedant

La secció de tennis del GEiEG ofereix un ampli ventall d’activitats obertes als socis del GEiEG. La intenció de la secció és que qualsevol persona que estigui interessada en la pràctica del tennis trobi una oferta adequada sigui quin sigui el seu nivell, edat, o pretensions a nivell de competició.

Les diferents activitats inclouen classes, competicions tant internes a nivell social com externes, a més de sortides i jornades lúdicoesportives.


CLASSES

Amb l’àmplia oferta existent, un té la possibilitat de rebre classes sigui quin sigui el nivell o l’edat.

Per als mes joves hi ha dues escoles:

-L’escola de dissabtes:  escola destinada a aquells joves de menys de 18 anys que volen practicar el tennis com esport de lleure fora de les competicions oficials. També està destinada a l’iniciació dels més petits (a partir de 5 anys). 1h i mitja a la setmana amb possibilitats d’ampliar 1 dia més entre setmana.

-L’escola de competició: és per a joves ja iniciats en la pràctica del tennis i que pretenen competir en aquest esport. Entrenem entre 3 i 6 hores la setmana amb complement d’entrenament físic.

Per al mes grans:

-Classes per adults en grup, 1h i mitja setmanal.

-Classes particulars.

 

COMPETICIONS

 L’apartat de les competicions socials és molt important dins de la secció.

-Lligues juvenils de competició (desembre):  en aquestes lligues dividides per edats, poden competir els alumnes de l’escola de competició.

-Campionat juvenil de dissabtes (febrer): és la competició que s’organitza cada any pels alumnes de l’escola de dissabtes.

-Lliga d’Aficionats (novembre) una de les competicions més clàssiques de la secció. Arriba enguany a la XVI edició. Aquesta lliga es juga durant tot l’any i aplega jugadors sèniors de tots els nivells dividits en grups. Es fa en categoria masculina, femenina, sènior +50 i dobles. És la competició ideal per a introduir-se en el món de la competició i conèixer altra gent aficionada a aquest esport.

-Copa Nadal (desembre):  És el torneig social per excel·lència. És l’únic torneig social només per a federats, ja que és puntuable pel rànquing de la Federació Espanyola de tennis. S’organitza en categoria masculina, femenina i juvenil.

ALTRES ACTIVITATS

Dins de la secció s’organitzen altres activitats, algunes ja molt conegudes  com les 6h de tennis i la sortida al torneig Compte de Godó i d’altres més puntuals.

 

Contacte

Complex Esportiu Sant Ponç

Tel. 972 20 10 47 (feiners de 2/4 d’11 a 1 del matí i de 5 a 9 de la tarda)

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Coordinadora: Gemma Peris

   Telèfon d'atenció al soci: 972 23 44 59 ©2015 Grup Excursionista i Esportiu Gironí   
GEiEG: esport, cultura i lleure · Política de privacitat / Política de cookies  
Back to Top